Du lytter ikke

Du lytter ikke - Kate Murphy | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kate Murphy
DIMENSJON
7,76 MB
FILNAVN
Du lytter ikke.pdf
ISBN
4520043432407

BESKRIVELSE

Kan du huske når du sist lyttet til noen? Altså, virkelig hørte etter uten å tenke på hva du skulle si etterpå, uten å kaste et blikk på mobilen og uten å avbryte for å si din egen mening? Siden tidenes morgen har vi mennesker lyttet til hverandre mens vi satt samlet rundt leirbålet. Det moderne livet vi lever gjør at slike øyeblikk stadig blir sjeldnere. Selv om teknologien som omgir oss gir enorme muligheter til å kommunisere, mener forfatter Kate Murphy at den ikke har gjort oss til bedre lyttere. Vi er heller blitt mer ensomme, mer isolerte og mindre tolerante enn vi var før. I denne boken forklarer hun oss hvorfor vi ikke lytter, hva det gjør med oss, men kanskje viktigst av alt: Hun forklarer oss hvordan vi kan gjøre noe med det!

De har mistet deg som kunde, og er du som de fleste andre forteller du også alle du kjenner at de ikke skal handle der. Før snakket vi om at vi trengte 10 fornøyde kunder for å gjøre opp for 1 misfornøyd kunde. Når barn hører, men ikke lytter Prosjektet har utviklet skriftlig informasjonsmateriale om barn med auditive prosesseringsvansker, til deres foreldre, nærpersoner og fagpersonell, for å gi kunnskap om hvordan barna kan hjelpes til en bedre hverdag. - Hvis intervjueren sanser at du ikke er en god lytter, vil de anta at du er en person som ikke er flink til å ta imot informasjon og instrukser i en arbeidssituasjon, forklarer Lipschultz.

Jeg prøver å unng... Når han snakker, så lytter du. At han ikke bare vil at jeg skal ta med ballen innover i banen, men variere mer, og bli mer uforutsigbar.

RELATERTE BØKER