Fredens havn

Fredens havn - Oddvar Schjølberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Oddvar Schjølberg
DIMENSJON
6,75 MB
FILNAVN
Fredens havn.pdf
ISBN
3160427281809

BESKRIVELSE

"Nå er den her, Ludvigs store drøm! Ei andaktsbok med mange nådens ord og tanker, til oppbyggelse og inspirasjon. Den kan da være dagens dose med tran for sjelen. Ei andaktsbok med så stor bredde i livserfaring og opplevelser med Jesus som Fredens havn når enda dypere. Dette er Plumbo for sjelen. Jeg er sikker på at leserne av denne boka blir velsignet - hver dag." - John Granly. "Andaktene gjør deg glad, salig og lykkelig over å være et av Guds barn. Enten det er til din personlige andaktstund, eller for opplesning i en gruppe eller forening, vil de formidle den sinnsro og dype tilfredsstillelse som tittelen bærer bud om!" - Svein Andersen. En vakker bok i farger, med flotte bilder, andakter, bibelord og gullkorn for hver eneste dag i året. Forfatterens royalty og forlagets overskudd går uavkortet til Evangeliesenterets arbeid.

Men den ligger der stadig. Den omstridte bosættelse kaldes både flydende fristad og en losseplads på vandet. Sådan lød det på et samråd om Erdkehlgraven, der også er døbt Fredens Havn.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Fredens havn en andaktsreise gjennom 365 dager.

RELATERTE BØKER