Håndbok for bedriftshelsetjenesten; del 3

Håndbok for bedriftshelsetjenesten; del 3 Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,77 MB
FILNAVN
Håndbok for bedriftshelsetjenesten; del 3.pdf
ISBN
6264923507754

BESKRIVELSE

Boken omhandler faktorer i arbeidslivet som har innvirkning på både kropp og sjel. Dette gjelder både psykososiale og ergonomiske forhold. Boken gir blant annet informasjon om forskjellige definisjoner av disse faktorene, informasjon om organisering av arbeid, utbrenthet, reiser i arbeidet, skiftarbeid, kriser, konflikter, stress, aktiv sykemelding, hjemmekontor og rusmiddelproblematikk. Kartlegging av de forskjellige forhold og tiltak som kan være av verdi for å forebygge og følge opp slike saker, blir også beskrevet.Håndboken retter seg først og fremst mot bedriftshelsepersonell, men er også et nyttig oppslagsverk og en viktig kilde til kunnskap for andre som jobber med helse-, miljø- og sikkerhetsspørsmål. Med litteraturlister og register.

- Det er fortsatt Seksjon for arbeidsmedisin ved professor Bente E. Moen som har det faglige ansvaret for håndboka, men Arbeidsmiljøforlaget har… Bedriftshelsetjenesten skal bistå arbeidsgiver med de forhold som er arbeidsgivers ansvar i arbeidsmiljøarbeidet.

0 Handlekurv Tekst: Turid Børtnes (2002) Arbeidsmiljøforlaget har overtatt utgivelsen av Håndbok for bedriftshelsetjenesten, et omfattende medisinsk oppslagsverk i tre bind som tidligere ble gitt ut av Seksjon for arbeidsmedisin ved Universitetet i Bergen. - Det er fortsatt Seksjon for arbeidsmedisin ved professor Bente E.

RELATERTE BØKER