India

India - Torbjørn Færøvik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn Færøvik
DIMENSJON
11,51 MB
FILNAVN
India.pdf
ISBN
8940012332779

BESKRIVELSE

I sin bok, tar Torbjørn Færøvik deg med på en reise i tid og rom.Likevel inntar han en ydmyk holdning til dette veldige landet, og som han selv skriver: "Sannheten om India får du ikke, men jeg lover å gi deg viktige biter av den."En annerledes reisebok som formidler både besk realisme og skjønnhet, glede og opphøyet ro - og ikke minst: Kunnskap."Den som vil forstå India, må belage seg på en reise i tid og rom", sa Indias første statsminister Jawaharlal Nehru.Tildelt Brageprisen i 1999 i klassen for beste fagbok.les utdrag fra boka

Visit top-rated & must-see attractions. Å trekke grenser mellom det religiøse, det klassiske og det folkelige i indisk dans er ikke mulig. De klassiske danseformene er nær forbundet med hinduismen, og folkelige elementer finnes i klassiske tradisjoner, for eksempel i den ras-lila som danses i Manipur og i kampscenene i kathakali-forestillingene i Kerala.

Øystatane Sri Lanka og Maldivane ligg nær India, medan det indiske ... India er et av verdens største og mest folkerike land, og omtales ofte som verdens største demokrati. En av historiens første avanserte sivilisasjoner oppstod her for mer enn 5 000 år siden.

RELATERTE BØKER