Jeg drepte Sjeherasad

Jeg drepte Sjeherasad - Joumana Haddad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joumana Haddad
DIMENSJON
3,77 MB
FILNAVN
Jeg drepte Sjeherasad.pdf
ISBN
1233400590530

BESKRIVELSE

«De fleste av oss i Vesten har vanskelig for å forestille oss at det finnes frigjorte arabiske kvinner som deg.» Denne boken er et svar på denne kommentaren som den arabiske poeten og redaktøren Joumana Haddad en dag fikk av en europeisk journalist. Haddad tar et heftig oppgjør med det hun mener er Vestens ensidige forestillinger om arabiske kvinner. I en blanding av pamflett og memoarer skildrer Haddad hvordan litteraturen frigjorde henne, helt fra hun som tolvåring åpnet sin første bok med fransk pornografi. Med denne beretningen om litteraturens frigjørende kraft utfordrer Haddad oppfatningene våre om den arabiske kvinnen som tildekt og taus. Men sinnet retter seg også mot den arabiske verdens holdning til kvinner. Selv har hun mottatt drapstrusler etter å ha startet et av de få erotiske magasinene i Midtøsten. En provoserende stemme fra Midtøsten.

Den 41 år gamle mannen som drepte begge foreldrene sine med kniv på Sotra i juni, er funnet strafferettslig utilregnelig. - Jeg er han gutten som drepte foreldrene sine, og ingen tårer eller anger har forandret på det Brødrene Lyle og Erik Menendez var 21 og 18 år da de skjøt og drepte foreldrene i deres fasjonable hjem i Beverly Hills. Malini Gaare Bjørnstad.

Under narkosen avslører mannen at han har et forhold med legens hustru. Etter operasjonen tilstøter det komplikasjoner, mannen dør og legen er overbevist om at ... Drepte foreldrene sine med kniv - kan trolig ikke straffes.

RELATERTE BØKER