Slektsteinen

Slektsteinen - Torleif Idar Johansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torleif Idar Johansen
DIMENSJON
10,48 MB
FILNAVN
Slektsteinen.pdf
ISBN
1213131348090

BESKRIVELSE

Forfatteren, Torleif I. Johansen, er født (1934), oppvokst og har hatt sitt virke som sjarkfisker i Nordlandskommunen Vega. Fra dette miljøet hentet forfatteren stoffet til sin første bok «Levd liv på Helgelandskysten» (2016). «Slektsteinen» har en annen karakter. Den geografiske og kulturelle tiknytningen til Helgeland er byttet ut med et kystkulturlandsskap som kan plasseres på ulike steder i Norge. Innholdsmessig er småhistorier og refleksjoner rundt disse erstattet med én, gjennomgående historie om mannen Martin, hans aner og slekt. Sentralt står også hans kjære stein oppe i lia, som både er god å sitte på og god å prate med. Her finner Martin sitt faste punkt i tilværelsen. Her gror hans fantasi om og innblikk i en fjern historie. Og her økes hans innsikt i og forståelse av eget liv og de nære relasjoner til familie og natur. Formmessig er boken en slektsroman som forhåpentligvis vil kunne etterfølges av flere bind for å følge den historie som Martins etterkommende generasjoner representerer.

Pris kr 201 (spar kr 28). Se flere bøker fra Torleif Idar Johansen. En delegasjon fra Finn­mark, alle med­lem­mer av ­lokale norsk-finske for­en­ing­er, deltok på de tradi­sjon­elle Finn­skog­dag­ene nylig.

innbundet, 2018. Sendes innen 1-3 virkedager.

RELATERTE BØKER