SingSang; sanger og aktiviteter som hører julen til

SingSang; sanger og aktiviteter som hører julen til lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,21 MB
FILNAVN
SingSang; sanger og aktiviteter som hører julen til.pdf
ISBN
7112941412637

BESKRIVELSE

SINGSANG - beste tipset for julekalender.SingSang - Sanger og aktiviteter som hører julen til, inneholder 24 julesanger utgitt i det populære SHUFFLEbook-formatet.Hvert julesangkort har en illustrasjon på den ene siden og tilhørende sangtekst på den andre siden. Seks juleaktivitetskort med oppskrifter og tips, viderefører juletradisjoner for hele familien. Hvert kort er et lite kunstverk! Syng julen inn! Julesangene kan pakkes inn i 24 små pakker og forvandles til en vakker julekalender. 1. Pakk de 24 julesangene pent inn - hver for seg. 2. Sett nummer 1 - 24 på pakkene. 3. Åpne ett sangkort hver dag i adventstiden.

Hvert kort har en illustrasjon på den ene siden og sangteksten på den andre siden. Tilfeldigvis er dette like enkelt som det er genialt. Nå er våren her :) Alle: Jeg er våren, kom så skal du se, varme, sol og lys jeg bringer med.

499,-Munnspill med 10 toner - musikkinstrument. 99,-Tamburin med 4 bjeller - musikkinstrument.

RELATERTE BØKER