Det regulerte arbeidsmiljø

Det regulerte arbeidsmiljø - Geir R. Karlsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir R. Karlsen
DIMENSJON
11,30 MB
FILNAVN
Det regulerte arbeidsmiljø.pdf
ISBN
3575531474946

BESKRIVELSE

I denne boken presenteres et rammeverk for hvordan et fullt forsvarlig arbeidsmiljø kan implementeres i en organisasjon. Den tar blant annet for seg hva et fullt forsvarlig arbeidsmiljø er, hvordan det kan implementeres og hvilke barrierer som dukker opp under implementeringsprosessen. Med litteraturliste og stikkordregister.

Det er skrevet mye om arbeidsmiljøet i Norge. Kjøp 'Det regulerte arbeidsmiljø, implementering av HMS i et differensiert organisasjonslandskap' av Geir R. Karlsen fra Norges raskeste nettbokhandel.

Korleis er ... Boka har et helhetlig blikk på arbeidsmiljø og HMS, og forfatteren har valgt å bygge opp stoffet langs en rød tråd spunnet rundt aspektene integrasjon, problemløsning og utvikling Arbeidsmiljø og HMS-arbeid er et stort område. Det har et bredt faglig spenn, og det er regulert gjennom et omfattend... I arbeidsmiljøloven er det gitt regler om en rekke temaer.

RELATERTE BØKER