Vente, blinke

Vente, blinke - Gunnhild Øyehaug | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnhild Øyehaug
DIMENSJON
4,57 MB
FILNAVN
Vente, blinke.pdf
ISBN
6662813635199

BESKRIVELSE

Årets gjennombruddsroman 2008! Vente, blinke er ein roman med fleire historier. Vi møter den unge og noko forknytte litteraturstudenten Sigrid og hennar skjelsettande møte med forfattaren Kåre, filmregissøren Linnea som skal på locationjakt i København, performancekunstnaren Trine som slit med mjølkespreng, og ikkje minst Viggo, nok ein litteraturstudent, som lengtar inderleg etter å høyre saman med nokon eller noko. Fiskehandlardattera Elida, filmprodusenten Robert og litteraturprofessoren Göran spelar også sine roller i denne bunten av skjelvande og tidvis desperate karakterar.Gunnhild Øyehaugs roman er både brei og kompleks. Ho er ein leikande og sprelsk forfattar, og Vente, blinke er både humoristisk og djuptloddande. Dette er ein roman om drift og draumar, kvinner og menn, om kjærleik og om kva det vil seie å våge å vere seg sjølv.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788205392946 Vente, blinke er bygd opp som ein TV-serie eller ein episodefilm, som Robert Altmans Short Cuts. På innhaldsplanet er boka med på å bryte ned dei skiljelinene som enno eksisterer i mange hovud, mellom høg og låg kultur, eller mellom kunst og andre slags kulturuttrykk av ymse slag. Ved sidan av å vere ein vel renommert novelleforfattar, har Øyehaug hatt mykje merksemd for romanen Vente, blinke, som, på tross av at han er ein tjukk roman, vart omsett til tysk, dansk og svensk, og gitt ut i desse landa.

Vi møter den unge og noko forknytte litteraturstudenten Sigrid og hennar skjelsettande møte med forfattaren Kåre, filmregissøren Linnea som skal på locationjakt i København, performancekunstnaren Trine som slit med mjølkespreng, og ikkje minst Viggo, nok ein ... smp-stories-top-widget — Konflikten mellom ambisjonene våre og det vi får til i livet, er noe av essensen i Vente, blinke, sier Gunnhild Øyehaug.. Forfatteren fra Bergen var forleden dag i Trondheim for å følge opptakene til filmen Vente, blinke, som bygger på hennes roman med samme navn.Hun opptrådte til og med som statist i en av filmens helt sentrale scener, der Henriette ... Vente, blinke er ein roman med fleire historier.

RELATERTE BØKER