Åklevev i Vest-Agder

Åklevev i Vest-Agder - Haldis Haugland Solås | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Haldis Haugland Solås
DIMENSJON
12,2 MB
FILNAVN
Åklevev i Vest-Agder.pdf
ISBN
4247802792256

BESKRIVELSE

Vi har en stor variert åkleskatt i Agder som er lite offentlig kjent. Mange har fortalt at de har ett gammelt teppe de har arvet, noen har flere, men kunnskapen om dem er kanskje mangelfull. Nå er det på tide å hente gamle åklær fram fra kister og skap og bli bedre kjent med en del av vår kulturarv. Vevde dekorative tepper, som oftest utført i private hjem, er et viktig kvinnearbeid som ikke har fått den anerkjennelse og oppmerksomhet den fortjener. Det unike med denne samlingen, som utgjør 19 tepper, er at den er svært godt bevart med original dokumentasjon av skisser, bilder og planer for vevingen. Haldis Haugland Solås (f. 1946) er pensjonert førstelektor fra Fakultet for kunstfag, Universitetet i Agder.

Etaten er også statens beredskapsressurs og gir støtte til nød- og beredskapsetater ved store og spesielle hendelser. Sivilforsvaret er en del av Norges helhetlige beredskap i fred, krise og krig. Vest-Agder Vest-Agder Snarveier Klage, anke og ros NAV Hjelpemiddelsentral Vest-Agder Til toppen ... Leter du etter en gave i Vest-Agder? Mange leter etter morsomme ting å gjøre i Vest-Agder, her har vi samlet gavekort på opplevelser i Vest-Agder slik at du enkelt kan finne en gave til den som har alt.

Kyststripen er blant verdens vakreste. Her finnes lange hvite sandstrender, små øyer og skjær og idylliske småbyer. Mattradisjonene i Vest-Agder er preget av råvarer fra skog og fjell.

RELATERTE BØKER