Konservering

Konservering - Ellen Hemmer | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen Hemmer
DIMENSJON
10,8 MB
FILNAVN
Konservering.pdf
ISBN
4428117422662

BESKRIVELSE

Boka gir en innføring i hvordan matvarene forandrer seg ved lagring, og hvordan vi kan gjøre dem mer holdbare. Disse konserveringsmetodene er behandlet: Kjøling, frysing, tørking, salting, røyking, varmekonservering, kjemisk konservering, fermentering og strålekonservering. Det er øvingsoppgaver til alle kapitlene. Har litteraturliste og register.

Alle konserveringsbehandlinger gjøres med høyest mulig kvalitet og med mest mulig reversible og stabile materialer. I tillegg til å utføre rensing utbedrer vi de fleste skader som for eksempel rifter, ... Institutt for arkeologi, konservering og historie (IAKH) ved Det humanistiske fakultet Felles for alle program ved IAKH Administrer dine studier Semesteravgift, StudetWeb, eksamen, permisjon med mer Les denne saken på UiOs nettsider.

Efter skörd av vegetabilier och slakt av kött och fisk, påbörjas en nedbrytningsprocess med målet att återinföra produkten i kretsloppet. Forebyggende konservering handler om å fjerne eller minimere alle faktorer som kan føre til skade på gjenstandene. Ved aktiv konservering arbeider konservatoren direkte på gjenstanden, som regel for å «stabilisere» den. Oppskrifter på sylting, safting og konservering.

RELATERTE BØKER