Skamfert

Skamfert - Göran Larsson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Göran Larsson
DIMENSJON
10,8 MB
FILNAVN
Skamfert.pdf
ISBN
1729436025603

BESKRIVELSE

Skam er en følelse som en eller annen gang rammer oss alle. De fleste av oss mangler ord og bilder for det diffuse ubehaget som skammen er opphavet til. I Skamfert tegner Göran Larsson bilder av skammen i dens mange utgaver og viser hvordan den kan ta styringen over livet vårt. Men han beskriver også hvordan vi kan finne utveier av låste situasjoner og ineffektive livsmønstre og komme ut av skammekroken.

oktober at katten vart funnen utan ... Paret ble i 1995 dømt for å ha seksuelt misbrukt, torturert, skamfert og drept flere unge kvinner gjennom 20 år og begravd flere av likene på eiendommen i Gloucester i England. Ett av ofrene var West-parets 16 år gamle datter Heather. Kassandra 2020-05-20 12:58:52.

PLUSS: Han skulle bare skifte lysstoffrør i stallen. Det gikk fryktelig galt.

RELATERTE BØKER