All verdens dyr i ord og bilde

All verdens dyr i ord og bilde - Ole Könnecke | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Könnecke
DIMENSJON
7,92 MB
FILNAVN
All verdens dyr i ord og bilde.pdf
ISBN
8207732202356

BESKRIVELSE

Denne boka er en reise jorda rundt. Alt kan pekes på og få et navn: Der er ishavet! Der er ørkenen! Der en fjellkjede og der den tropiske regnskogen! En afrikansk savanne! Et landskap under havet! Og overalt fins det dyr. Elg, sjiraff, hulepiggsvin. Fra den gigantiske blåhvalen til den bittelille kolibrien. Til sist: Hele verden i ett bilde. Om Verden i ord og bilder"En klassiker i sin sjanger" Neue Züricher Zeitung "En genial ordbok, som underholder og forklarer." New York Times Oversatt til 16 språk og nominert til Deutschen Jugendlitteraturpreis.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000 ... All verdens dyr i ord og bilder. Anbefalt.

Biolog Helene drar på jakt etter Norges aller mest truede dyr. Verdens lengste slange skal flyttes til nytt terrarie, og på Kutoppen... En dyrehage, dyrepark eller zoologisk hage, ofte forkortet zoo, er en park eller område hvor ville eller tamme dyr holdes inngjerdet slik at (som regel betalende) gjester kan se og studere dem.

RELATERTE BØKER