Landskaper fra dødens metropol

Landskaper fra dødens metropol - Otto Dov Kulka | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Otto Dov Kulka
DIMENSJON
10,9 MB
FILNAVN
Landskaper fra dødens metropol.pdf
ISBN
2474505590137

BESKRIVELSE

Ti år gammel ble otto Dov Kulka sendt til ghettoen i Theresienstadt og deretter til Auschwitz hvor han i ett år var internert i den spesielle familieleiren for jødiske barn. Han var en av de få som overlevde, og en av langt færre som etter krigen selv gjorde nazismen og holocaust til sitt fag. han markerte seg etter hvert som den fremste eksperten på familileieren hvor han selv var internert, men alltid med faghistorikerens distanse. At det handlet om hans egne opplevelser var aldri tema i hans forskning eller forelesninger. Først sent i livet begynte han å nærme seg barndomserfaringene som stoff, først muntlig på innleste båndopptak, og mange år senere som skriftelige bearbeidelser av en barndom han nærmet seg gradvis som en arkeolog i et mytologisk landskap.Landskaper i dødens metropol er en bok som ingen annen - med tekster, refleksjoner og bilder som setter varige inntrykk i leseren; med erindringer det er umulig å glemme når de nå etter et halvt århundre er fremkalt i Otto Dov Kulkas eget sinn.

Han var en av de få som overlevde, og en av langt færre som etter krigen selv gjorde nazismen og holocaust til sitt fag. han markerte seg etter hvert som den fremste eksperten på familileieren hvor han selv var ... "Landskaper fra dødens metropol" er noe så sjelden som vakker og poetisk, selv om det Kulka beskriver er noe av det verste som har skjedd i menneskehetens nyere historie.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788275477055 Title: Landskaper fra dødens metropol - Otto Dov Kulka, Author: Forlaget Press, Name: Landskaper fra dødens metropol - Otto Dov Kulka, Length: 23 pages, Page: 9, Published: 2014-01-27 Issuu ... Landskaper fra dødens metropol Og stillheten. En overveldende stillhet.

RELATERTE BØKER