Militær strategi

Militær strategi - Sverre Diesen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sverre Diesen
DIMENSJON
10,7 MB
FILNAVN
Militær strategi.pdf
ISBN
9668689106979

BESKRIVELSE

Boken omhandler militære maktmidlers grunnleggende natur og vesen, deres muligheter og begrensninger som instrument for politikken, ulike erfaringslover og prinsipper for anvendelse, vekselvirkningen mellom militære, økonomiske, diplomatiske og andre politiske virkemidler. Militær strategi er et viktig bidrag til forståelsen av internasjonal makt- og realpolitikk.

strategia 'feltherrekunst'), dels teorien om sammenhængen mellem militære magtmidler og politiske mål, dels den konkrete anvendelse af denne teori, fx en stats eller en alliances strategi. Strategi bruges desuden bredere, bl.a.

... I dette prosjektet vil vi fokusere på hvordan Russland kan tenkes å bruke sine militære maktmidler, ... USA er blitt sittende fast i «den totale og gamle strukturen» for militær strategi og militæroperasjoner som ble brukt i Gulf-krigen i 1991, legger han til.

RELATERTE BØKER