Vi bygger i sand

Vi bygger i sand - Eva Scheer, Mona Levin | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva Scheer, Mona Levin
DIMENSJON
6,50 MB
FILNAVN
Vi bygger i sand.pdf
ISBN
3413743778862

BESKRIVELSE

Fra tsar-Russland til Grünerløkka - en jødisk familiehistorie - med forord av Mona Levin Vi bygger i sand er en roman basert på forfatterens egen familiehistorie. Eva Scheers bestemor Golde, som er romanens hovedperson, kom til Norge i 1905 fra det jødiske miljøet i dagens Litauen, på leting etter et trygt land å bo i. Golde og hennes store familie slo seg ned på Grünerløkka i Oslo, der det var mange østeuropeiske jøder. Å komme til Oslo var som å komme til en helt annen verden - her var det elektrisk sporvogn, kvinner gikk barhodet, jøder kunne bevege seg fritt. Alt det nye lokket - og skremte. Det ble en evig konflikt mellom å bevare sine jødiske tradisjoner og å bli assimilert i det norske samfunnet. Livet i Oslo er ikke alltid enkelt, men det er trygt. Tilsynelatende. For de mørke skyene som truer Europa, når også Norge og familien til Golde, og truslene de reiste fra innhenter dem i det tilsynelatende trygge landet i nord. Vi bygger i sand ble første gang utgitt i 1948, og var Eva Scheers debutroman.

Eva Scheers bestemor Golde, som er romanens hovedperson, kom til Norge i 1905 fra det jødiske miljøet i dagens Litauen, på leting etter et trygt land å bo i. Pris: 259,-. innbundet, 2016.

Dersom du ønsker å bygge i andre materialer bytter du til kvaliteter som f.eks Møre Royal, Kebony, Varmebehandlet furu eller Sagawood. Valg av materiale gir produktet en særegen stil. Vi tar personvernet ditt på alvor.

RELATERTE BØKER