Å lære med hele kroppen

Å lære med hele kroppen - Anne Berg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Berg
DIMENSJON
12,25 MB
FILNAVN
Å lære med hele kroppen.pdf
ISBN
1620692193184

BESKRIVELSE

I denne boken fokuseres det på hvor viktig sanser og motorikk er for den totale læringen, med spesiell vinkling inn mot det å lære å lese og skrive. Multisensorisk læring er en forutsetning for god læring og utvikling gjennom hele livet. Boken retter seg mot alle som arbeider med barn i barnehage og skole samt til studenter i førskole- og allmennlærerutdanningen. Med litteraturliste.

Kroppen vil alltid hjelpe deg til å ta bedre valg. I denne boken fokuseres det på hvor viktig sanser og motorikk er for den totale læringen, med spesiell vinkling inn mot det å lære å lese og skrive. Multisensorisk læring er en forutsetning for god læring og utvikling gjennom hele livet.

Hvordan de former, bruker materialer og verktøy til å bli kjent med den fysiske verden som omgir dem. Vi ser gleden over å utvikle et maleri, eller entusiasmen ved å bruke språket på nye og rare måter i spontansangen og i tullerim og -regler. Å lære med hele kroppen! Har du noengang tenkt på at det er nettopp det vi gjør? Vi lærer med hele kroppen helt fra vi er små.

RELATERTE BØKER