Ytringsfrihet og medieregulering

Ytringsfrihet og medieregulering - Olav Torvund | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olav Torvund
DIMENSJON
7,69 MB
FILNAVN
Ytringsfrihet og medieregulering.pdf
ISBN
9782346867810

BESKRIVELSE

Både jussen og medievirkeligheten har utviklet seg mye på kort tid. Blant annet har Grunnlovens hovedbestemmelse om ytringsfrihet i § 100 blitt endret. I tillegg har vi fått en ny straffelov og ny rettspraksis fra bl.a. Menneskerettsdomstolen.«Ytringsfrihet og medieregulering» gir en innføring i medierett og behandler emner som pressens rolle, ytringsfrihetens grenser, ansvaret og de rettslige rammene for ytringsfriheten. Denne fremstillingen er hovedsakelig skrevet for det tverrfaglige bachelorprogrammet «Digitale medier» ved Universitetet i Oslo. I tillegg vil boka være et nyttig oppslagsverk for jurister og ansatte i landets mediehus.

2001, ph.d. 2007, er førsteamanuensis ved Senter for europarett, Universitetet i Oslo og underviser blant annet i ytringsfrihet og medieregulering.

Se nærmere informasjon på fagsidene. Institutt for rettsinformatikk har to 10-poengs emner: Ytringsfrihet og medieregulering (RINF 1100) og Opphavsrett (RINF 1200).

RELATERTE BØKER