Alt om selvfølelse

Alt om selvfølelse - Mia Törnblom | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mia Törnblom
DIMENSJON
9,55 MB
FILNAVN
Alt om selvfølelse.pdf
ISBN
4003777821514

BESKRIVELSE

Alle blir rammet av livet i blant. Å trene selvfølelsen er den beste måten å forberede seg til neste gang det skjer. I denne boka har Mia Törnblom samlet det beste fra tidligere bøker og skrevet nytt om hvordan du kan trene selvfølelsen på best mulig måte. I sin særegne og humoristiske stil bruker hun mange eksempler og øser av egne erfaringer, både fra tiden som junkie og som foredragsholder og motivator. En god selvfølelse trenger du på alle områder i livet. I parforholdet, på jobben, som forelder. Du blir mer motivert for å nå målene dine - og du blir tryggere på hva målene dine faktisk er.Mia Törnblom (f. 1967) er en av Nordens fremste veiledere og forelesere innen personlig utvikling og ledelse, og denne boken inneholder det beste fra hennes mangeårige arbeid med selvfølelse. Hennes tidligere bøker om emnet har til sammen solgt over 1 million eksemplarer.

Med jevne mellomrom blir vi alle rammet av livet. Å trene selvfølelsen er å være forberedt til neste gang det skjer. Kjøp Alt om selvfølelse fra Bokklubber Tren opp selvfølelsen! «Med jevne mellomrom blir vi alle rammet av livet.

Selvfølelse handler om hvordan vi ser på oss selv, og hvor mye vi føler at vi er verdt. Klarer du å gi barnet ditt følelsen av å være god akkurat slik han er, blir det også lettere for ham å like seg selv, inkludert feil og mangler. Kjøp Alt om selvfølelse fra Cappelendamm Med jevne mellomrom blir vi alle rammet av livet.

RELATERTE BØKER