Hvis du ikke tar på meg, så dør jeg

Hvis du ikke tar på meg, så dør jeg - Ylva Ellneby | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ylva Ellneby
DIMENSJON
3,5 MB
FILNAVN
Hvis du ikke tar på meg, så dør jeg.pdf
ISBN
6827986924155

BESKRIVELSE

For foreldre og for dem som arbeider med barn, forteller forfatteren hvor viktig berøring av barna er for sansenes utvikling. Sammen med Ellnebys "Barns rett til utvikling", gir denne boka flere forslag til hvordan en kan hjelpe barn til å utvikle sine sanser. Med litteraturliste.

For å ta seg inn i bygningen må man først gjennom en låst dør, som beboerne har mulighet til å åpne fra sine leiligheter. Koronavirus . Her finner du informasjon om korona.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788273910202 Jeg så rundt meg hele tida, og det er ikke likt meg, sier Storli. For å ta seg inn i bygningen må man først gjennom en låst dør, som beboerne har mulighet til å åpne fra sine leiligheter. Koronavirus .

RELATERTE BØKER