Mennesker, ikke milliarder

Mennesker, ikke milliarder - Erna Solberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erna Solberg
DIMENSJON
8,18 MB
FILNAVN
Mennesker, ikke milliarder.pdf
ISBN
3502307385055

BESKRIVELSE

"I løpet av mine over 20 år som heltidspolitiker har jeg møtt mange mennesker. Noen av dem har fortalt sine suksesshistorier, andre har fortalt om det motsatte. Ofte har de knyttet dette til en kritikk av vårt samfunn, og pekt på hva som fungerer dårlig, noe som de mener er bra, eller hva de mener bør forbedres. I denne boken forteller jeg om noen av disse møtene. Jeg trekker trådene fra det de har fortalt og fra det jeg selv har opplevd og spinner videre. Det finnes ingen fasit. Politikk er å lytte, forstå, analysere og komme med løsningsorienterte tanker og tiltak." Oljedop, utenforskap og privatiseringsangst - Erna Solberg tar debatten om de viktigste utfordringene i Norge i dag. Med engasjement og kunnskap viser hun at politikk dreier seg om mennesker, ikke milliarder.

Vi samfunnsøkonomer er imidlertid ikke spesielt kvalifisert til å mene noe om dette. Milliarder kan ikke vaske hendene i rent vann. Håndvask med rent vann og såpe er det beste middelet i kampen mot coronavirus, men nesten halvparten av verdens befolkning har ikke tilgang til dette. RØYST: Klasse, ikke enkeltmennesket, er den grunnleggende politiske byggesteinen.

AP/NTB scanpix. Milliarder kan ikke vaske hendene i rent vann.

RELATERTE BØKER