Smertens aveny

Smertens aveny - Roar Sørensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roar Sørensen
DIMENSJON
6,66 MB
FILNAVN
Smertens aveny.pdf
ISBN
6531933543786

BESKRIVELSE

Den norske ekspolitimannen Stein Inge Olsen, «Stingo», er strandet i Angeles City på Filippinene. For å få pengene han trenger til en livsviktig hjerteoperasjon, påtar han seg å etterforske et brutalt drap på en annen nordmann. Men ingen vil at dette mordet skal oppklares, ikke engang politiet, og snart må Stingo selv flykte for livet fra noen som vil skjule dype hemmeligheter om et barnebordell som brant ned i byen for mange år siden. Nominert til Rivertonprisen 2014. «Sjokkerende vondt om kriminalitet og korrupsjon på Filippinene. En underholdende og dypt alvorlig spenningsroman.» Terningkast 5, Berit Kobro, VG «Råsterk historie fra den andre siden av verden.» Terningkast 5, Rune Fjellvang, Romerikes blad.

Hva ønsker vi egentlig å vite om hverandre? Hva skjer hvis ingen er i... Når nattklubben Forbidden Pleasures' 68 år gamle norske innehaver, Martin Werner, en morgen blir funnet drept i sitt luksuriøse hjem i gledesbyen Angeles City på Filippinene, er ikke det lokale politiet særlig interessert i å oppklare saken. Med løfter om penger fra Werners ekskone i Norge og med håp om en billett hjem til en livsviktig operasjon, begynner Stingo, norsk ekspolitimann ... Hva ønsker vi egentlig å vite om hverandre? Hva skjer hvis ingen er interessert i å etterforske et drap fordi den døde har levd et umoralsk liv? Hvor langt er vi villige til å gå for å avdekke sannheten? Når nattklubben Forbidden Pleasures' 68 år gamle norske innehaver, Martin Werner, en morgen blir funnet drept i sitt luksuriøse hjem i gledesbyen Angeles City på Filippinene, er ... Påska er over, og jeg tenker på boka Smertens aveny og hva jeg skal skrive om den.Tittelen gir meg en assosiasjon til Golgata, men jeg synes ikke sammenligningen helt passer heller.

For å få pengene han trenger til en livsviktig hjerteoperasjon, påtar han seg å etterforske et brutalt drap på en annen nordmann. Smertens aveny. 299 likes.

RELATERTE BØKER