Å bli hersa med

Å bli hersa med - Kjell Underlid | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Underlid
DIMENSJON
5,32 MB
FILNAVN
Å bli hersa med.pdf
ISBN
8656075059764

BESKRIVELSE

Formålet med denne boka er å synliggjøre og sette utilbørlig sosial dominans på dagsordenen.Essensen ved utilbørlig sosial dominans er et mellommenneskelig undertrykkingsforhold som føles fornærmende, sårende, ydmykende og/eller krenkende, og som kan generere aggressive, depressive og engstelige følelser som igjen fører til dårligere livskvalitet, trivsel, velvære og helse.I denne boken kan du lese om 13 personer som har opplevd å bli hersa med på arbeidsplassen. Deres historier ligger til grunn for og belyser teoriene og løsningsforslagene som forfatteren presenterer.Boka er viktig lesning for HMS-folk, bedriftshelsetjenesten, ledere og tillitsvalgte, organisasjonspsykologer, forskere, undervisere og studenter innenfor emnet ? og alle som er opptatt av hvordan man kan jobbe med og forhindre utilbørlig sosial dominans på arbeidsplassen.

Det er alltid større press på oss, sier han i Fotballsnakkisen foran kampen mot Stabæk lørdag. Kjøp Å bli hersa med fra Norske serier Formålet med denne boka er å synliggjøre og sette utilbørlig sosial dominans på dagsordenen. Essensen ved utilbørlig sosial dominans er et mellommenneskelig undertrykkingsforhold som føles fornærmende, sårende, ydmykende og/eller krenkende, og som kan generere aggressive, depressive og engstelige følelser som igjen fører til dårligere ... Kjøp Å bli hersa med fra Bokklubber Formålet med denne boka er å synliggjøre og sette utilbørlig sosial dominans på dagsordenen.

Logg inn for å følge dette . ... JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript.

RELATERTE BØKER