Lovens makt

Lovens makt - Jacques Derrida | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jacques Derrida
DIMENSJON
11,74 MB
FILNAVN
Lovens makt.pdf
ISBN
1810467766649

BESKRIVELSE

Forfatteren analyserer begrepene rett, rettferdighet, vold og autoritetens begrunnelse. Han skiller mellom rett og rettferdighet, og dekonstruerer Vestens rettferdighetsbegrep. Han analyserer også Walter Benjamins tekst Zur Kritik der Gewalt.

Han skiller mellom rett og rettferdighet, og dekonstruerer Vestens rettferdighetsbegrep. Han analyserer også Walter Benjamins tekst Zur Kritik der Gewalt. Pris: 215,-.

1930) seg inn i en mer politisert refleksjonsmåte, enn den de fleste kjenner her i landet. Denne «vendingen» mot det politiske er riktignok ikke noe nytt: den har vært en tendens i de fleste av bøkene hans på nittitallet, blant annet Marx' Spøkelser spøkelser som også er oversatt til norsk (Pax ... Man definerer makt som hvorledes en aktør kan få en annen til å gjøre noe mot sin vilje, og analyserer i tråd med dette serier av handlinger som er karakterisert av at tvang er involvert. Lovens virkeområde Loven gjelder for helse- og omsorgstjenester som tilbys eller ytes i riket av kommunen eller private som har avtale med kommunen, når ikke annet følger av loven her.

RELATERTE BØKER