Mot som medisin

Mot som medisin - Lissa Rankin | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lissa Rankin
DIMENSJON
11,61 MB
FILNAVN
Mot som medisin.pdf
ISBN
9872285018933

BESKRIVELSE

Frykt som ikke håndteres, blir en risikofaktor for å utvikle hjertesykdom, kreft og diabetes. Lege Lissa Rankin forklarer ikke bare hvorfor vi må heale frykten for å styrke helsa mot alt som stjeler livsgleden fra oss, hun viser også at frykten faktisk kan helbrede oss ved å åpne øynene våre for alt i livet vårt som trenger healing. Et gjennombrudd i å forstå forholdet mellom frykt og helse, og med en overflod av helt konkrete forslag til hvordan vi kan komme vekk fra en sykdomsfremkallende tenkemåte.

Kronisk frykt, som fører til stress som undergraver helsen, er ansvarlig for opptil 90 prosent av alle legebesøk, forteller Rankin, og fortsetter: «Vi frykter nederlag, suksess, å visne bort i ren glemsel, eller ikke oppdage vår sanne mening med livet. Fant 31 mulige medisiner. Forskerne gikk gjennom informasjon om ulike medisiner som brukes mot et bredt spektrum av virus.

på folkemunne blir også disse medisinene kalt beroligende medisiner. Medisinene har en muskelavslappende effekt, og kan virke søvndyssende.

RELATERTE BØKER