Pengekravsrett

Pengekravsrett - Trygve Bergsåker | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trygve Bergsåker
DIMENSJON
9,45 MB
FILNAVN
Pengekravsrett.pdf
ISBN
9503474427675

BESKRIVELSE

Boken gir en omfattende og grundig fremstilling av de sentrale emnene innenfor pengekravsrett, som er en del av faget obligasjonsrett. Blant bokens temaer er rentespørsmål, overdragelse av fordringer og debitorskifte, samskyld og regress, motregning, tilbakesøking, oppgjør av pengefordringer og foreldelse.

Den pri­mæ­re mål­grup­pen er stu­den­ter på tred­je avde­ling ved Uni­ver­si­te­tet i Oslo. Pengekravsrett. Pengekravsrett, mislighold og panterett tilbys som oppdragskurs til private, statlige og kommunale virksomheter over hele landet.

Kurset i pengekravsrett befatter seg med rettsregler om betalingsforpliktelser innen både offentlig rett og privatrett. Mens andre emner avgjør vilkår for når det oppstår pengekrav, er pengekravsretten i hovedsak innrettet på fellesregler for betalingsforpliktelser som er gyldig stiftet, uansett rettsområde. Lese- og undervisningsplan pengekravsrett (obligasjonsrett II) Forelesning i pengekravsrett: Dag 1 (pdf) Forelesning i pengekravsrett: Dag 2 (pdf) Forelesning i pengekravsrett: Dag 3 (pdf) Forelesning i pengekravsrett: Dag 4 (og 5) (pdf) Forelesning i pengekravsrett: Dag 5 (pdf) Pengekravsrett JUR106-1.

RELATERTE BØKER