Afrika reich

Afrika reich - Guy Saville | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Guy Saville
DIMENSJON
4,4 MB
FILNAVN
Afrika reich.pdf
ISBN
1821920220936

BESKRIVELSE

I denne spenningsromanen har Guy Saville ved hjelp av grundige undersøkelser skapt en troverdig alternativ verdenshistorie i en fortelling så spennende at man sitter som på nåler når man leser den. Året er 1952. Det er gått mer enn ti år siden fiaskoen i Dunkirk markerte slutten på Storbritannias krig og begynnelsen på en besværlig fred med Hitler. I Afrika vaier svastikaen fra Sahara til Det indiske hav. Britene og nazistene har delt kontinentet mellom seg, men nå er Storbritannias vaklende kolonier truet av de djevelske planene til Walter Hochburg - arkitekten bak det nazistiske Afrika. I England blir den tidligere leiesoldaten Burton Cole tilbudt en siste kontrakt. Til tross for egne betenkeligheter og protester fra kvinnen han elsker, griper Burton sjansen til å gjøre opp et gammelt mellomhavende med Hochburg. Skulle Burton feile, vil det føre til grusomheter man knapt kan forestille seg i Afrika. Ingen - verken svart eller hvit - vil slippe unna. Men når oppdraget utvikler seg til en ren katastrofe, tvinges Burton til å flykte for livet. Flukten fører ham fra Kongo, der redselsfulle massedrap har funnet sted, til SS' slaveleire og videre til det krigsherjede Angola, før det hele ender i et forrykende klimaks i en konspirasjon som leder til Rikets mørke hjerte.

What follows is not meant as a definitive chronology of Nazi Africa. Rather it is a taster of the alternate history I have created for my book with particular emphasis on events that are relevant to the plot. I denne fantastiske romanen har Gay Saville ved hjelp av grundige undersøkelser skapt en troverdig, alternativ verdenshistorie i en fortelling så spennende at man sitter som på nåler når man leser den.

Book 2, THE MADAGASKAR PLAN out now... Afrika Reich; Medansvarlig: Ødegaard, Roger; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Eier: BRØNNØY; Klassifikasjon: 960; Emne: Afrika; År: 2012; Noter: Året er 1952. Det er gått mer enn ti år siden fiaskoen i Dunkirk markerte slutten på Storbritannias krig og begynnelsen på en besværlig fred med Hitler.

RELATERTE BØKER