Bransjelære, HMS og tegning

Bransjelære, HMS og tegning - Christian Nordahl Rolfsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Nordahl Rolfsen
DIMENSJON
11,44 MB
FILNAVN
Bransjelære, HMS og tegning.pdf
ISBN
9517869261916

BESKRIVELSE

Viser sammenheng mellom de ulike yrkene i bransjenI denne nye boka.får elevene en innføring i hvilke faggrupper som er med i byggeprosessen, og hvilke normer og spilleregler som gjelder.Tar for seg sentrale bestemmelser i bygg- og anleggsbransjenGir en grunnleggende innføring i HMS-arbeidElevene lærer å lese, forstå og følge enkle tegninger gjennom byggeprosjektet Sameiet 5000Gjennom eksempler fra byggebransjen får elevene en grunnleggende innføring i emnet, og lærer etter hvert å lese, forstå og følge enkle tegninger som de blir kjent med i produksjonsprosessen.

Programområdet for anleggsteknikk tar for seg arbeid med fjell, vei og anlegg, bruk av kraftige maskiner og utstyr, HMS og økonomi. Byggteknikk Kjernestoff.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205416932 Bøkene er tilført verdifull funksjonalitet for både elev og lærer - blant annet innlest tekst som i en lydbok, muligheten til å ta notater og markeringer, søke etter innhold, se bilder og spille av filmer. Smartboka kan brukes online, og er nedlastbar til PC/MAC og til nettbrett.

RELATERTE BØKER