Heng i, Albert Åberg

Heng i, Albert Åberg - Gunilla Bergström | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunilla Bergström
DIMENSJON
7,32 MB
FILNAVN
Heng i, Albert Åberg.pdf
ISBN
7466278413373

BESKRIVELSE

«Ja, jeg skal bare ...» Pappa Åberg sier at Albert må kle på seg, men Albert synes det er like viktig at dukken Lise får på klær. Albert må også spise grøten sin før den blir kald, men like viktig er det vel å få parkert leiebilen på øverste hylle? Albert finner flere oppgaver som er viktigere enn morgenstellet og da han omsider står ferdig påkledd i gangen ... Hvor er pappa? Jo, pappa sitter med hodet ned i morgenavisen. «Jeg skal bare lese ferdig» sier pappa, og da ler Albert. Albert er en herlig liten fyr som finner på mye rart - akkurat som de fleste andre barn i barnehagealderen. Dette er en herlig fortelling om morgenstell og morgenstund.

4 av 5. Noen personer går aldri av moten. Bøkene om Albert Åberg har blitt lest igjen og igjen i over 30 år.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-«Ja, jeg skal ... Kjøp Heng i, Albert Åberg.

RELATERTE BØKER