Hvordan gikk det?

Hvordan gikk det? - Tove Jansson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Jansson
DIMENSJON
7,12 MB
FILNAVN
Hvordan gikk det?.pdf
ISBN
2749665135652

BESKRIVELSE

Mummitrollet er på vei hjem, men han støter på det ene hinderet etter det andre. Alle oppslagene i boka har forskjellige utstansede hull der Lille My, Mummitrollet, Hemulen og de andre i Mummidalenforsvinner gjennom til neste side. Og hvis du blar om får du vite hvordan det gikk.En bildebokklassiker av Tove Jansson!

Ble mye håndvask på alle og stadig vask av leker/kontaktflater, men det er slik som det skal være. Vært ute i solen, spist lunsj og is, og mye kjekk lek. I år er det annerledes; selv om total kortbruk er tilbake på 2019-nivå, har kjøpemønsteret vårt endret seg de siste månedene.

Dette er inkludert understørrelse og avrens. Translation for 'Hvordan går det?' in the free Norwegian-English dictionary and many other English translations. For et år siden møtte vi småbarnsmoren Scarlet som var shopping-avhengig, og hver måned gikk det svimlende 63.000 kroner. Nå reiser ekspertene tilbake for å se hvordan Scarlet har klart seg. Og hvordan gikk det med Mino til slutt? Den som leser får se! Legg igjen en kommentar Avbryt svar.

RELATERTE BØKER