Kjemien stemmer 1; kjemi 1 studiebok

Kjemien stemmer 1; kjemi 1 studiebok - Truls Grønneberg, Merete Hannisdal, Vivi Ringnes, Brit Skaugrud | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Truls Grønneberg, Merete Hannisdal, Vivi Ringnes, Brit Skaugrud
DIMENSJON
6,94 MB
FILNAVN
Kjemien stemmer 1; kjemi 1 studiebok.pdf
ISBN
8804229620337

BESKRIVELSE

Læreverket er revidert på bakgrunn av en stor spørreundersøkelse våren 2011. Over 200 kjemilærere som underviste etter den tidligere utgaven, har svart på undersøkelsen og gitt innspill til forbedringer.Denne utgaven av Kjemien stemmer Kjemi 1 Studiebok har aktiviteter som er sikkerhetsvurdert mht farlige kjemikalier og bruk av erstatningsstoffer har differensierte oppgaver er omarbeidet som følge av lærernes innspill har et nyskrevet kapittel 6: Varme, uorden og spontanitet er faglig oppdatertGratis elev- og lærersiderLæreverkets elevnettsted inneholder interaktive oppgaver, kapitellprøver, aktiviteter, illustrasjoner, nyttige lenker og utfyllende fagstoff. Nettstedet følger den samme inndelingen i kapitler som boka. Et lisensbelagt lærernettsted inneholder en oppgavebank og løsningsforslag til tidligere gitte eksamener.Komponenter Grunnbok med teori Studiebok med oppgaver, aktiviteter og fasit Elevnettsted, gratis Lærernettsted, gratis lisens Brettbok-utgave http://kjemienstemmer.cappelendamm.no/

Nytt i denne utgaven av Kjemien stemmer studiebok er: 1) Flere ... Kjøp Kjemien stemmer Kjemi 1 Studiebok (2018) fra Norske serier Studiebok med differensierte oppgaver til alle kapitlene i læreboka. Aktivitetene er oppdatert med tanke på sikkerhet.

Aktivitetene er oppdatert med tanke på sikkerhet. Kjemien stemmer Kjemi 1 Studiebok har differensierte oppgaver.

RELATERTE BØKER