Lars er lol

Lars er lol - Iben Akerlie | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Iben Akerlie
DIMENSJON
7,90 MB
FILNAVN
Lars er lol.pdf
ISBN
3028618987309

BESKRIVELSE

Vinner av ARK's barnebokpris 2016Amanda gleder seg til å begynne på skolen igjen etter ferien. For det første for å se Adam igjen. For det andre fordi hun skal bli fadder for en søt førsteklassing.Når hun i stedet får ansvaret for den nye gutten Lars med Downs syndrom, blir alt veldigvanskelig. Amanda føler press fra alle kanter: Hvor god venn kan hun være med Lars, som er morsom og anderledes? Hvor hardt skal hun jobbe for å bli populær blant de kule i klassen? Og hvordan skal hun få Adam til å legge merke til henne?Plutselig surres Amanda inn i noe hun egentlig ikke vil være med på: Hun sprer dumme bilder avLars. Slik svikter hun både ham og seg selv, og skuffer alle rundt seg. Hvordan skal Amanda reise seg igjen, gjøre det godt igjen og gjenvinne respekten? Det blir en lang og ydmykende vei fylt av prøvelser og selvfornedrelse, fortalt med en stor dose humor.Boka er nominert til ARKs barnebokpris 2016.

Tilbake til søkeresultater. Lars er lol Iben Akerlie (Pocket) Tips en venn 129 kr Antall .

Vanligvis er Amanda en snill og grei jente. Hun har venner, er forelsket i Adam og gleder seg til å ta ... Boka er nominert til Bokhandlerprisen 2016.

RELATERTE BØKER