Markedsplanlegging

Markedsplanlegging - Kjell Banken, Svein Linge Solberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Banken, Svein Linge Solberg
DIMENSJON
3,5 MB
FILNAVN
Markedsplanlegging.pdf
ISBN
1926974597100

BESKRIVELSE

Dette studieheftet er utarbeidet i tilknytning til boken Markedsplanlegging : fra visjon til kundetilfredshet. Heftet gir deg mulighet til å arbeide med hvert enkelt kapittel i læreboka.

Med et hav av muligheter å velge mellom, er det ikke alltid like lett å vite hvor en burde investere tid og penger. Gratis e-bok: En praktisk tilnærming til markedsplanlegging i B2B Hvordan lage en markedsplan som gir effekt og som blir brukt. Uansett om om du skal lage en markedsplan for første gang, eller kanskje allerede har erfaring, vil denne e-boken gi deg verdifulle innspill slik at du selv kan utvikle en solid markedsplan for din bedrift. Markedsplanlegging Kjell Banken, Svein Linge Solberg (Heftet) Tips en venn 535 kr Antall .

Da jeg studerte fransk på NHH i hine hårde dager, ble jeg kjent med flere franske forfattere, blant annet Antoine de Saint-Exupéry. Markedsplanlegging. Markedsplanlegging gjennomføres med større eller mindre økonomisk og arbeidsmessig innsats avhengig av markedsføringens rolle i bedriften.

RELATERTE BØKER