Skatteparadisene og den internasjonale selskapsskatteretten

Skatteparadisene og den internasjonale selskapsskatteretten - Gregar Berg-Rolness | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gregar Berg-Rolness
DIMENSJON
5,23 MB
FILNAVN
Skatteparadisene og den internasjonale selskapsskatteretten.pdf
ISBN
9633336583774

BESKRIVELSE

Hva skal til for å få rollen som et skatteparadis? Hvor finner vi skatteparadisene og hvordan har de utviklet seg til den nåværende stillingen i den globale økonomien? Den skjerpede skattekonkurransen fra skatteparadisene har ført til drastiske kutt i landenes selskapsbeskatning. Samtidig kommer avsløringene som viser at de multinasjonale konsernene og de ultrarike ofte slipper unna pliktene. De største skandalesakene, som den minimale skattebetalingen til Google, Amazon og Starbucks samt forskjellige avsløringer fra granskende journalister, illustrerer temaet. Hva skal til for å få rollen som et skatteparadis? Hvor finner vi skatteparadisene og hvordan har de utviklet seg til den nåværende stillingen i den globale økonomien? De metodene som anvendes for overføring av skattepliktig overskudd til skatteparadisene, eksempelvis «The Double Irish Dutch Sandwich» og traktatshopping, er lite kjent i offentligheten. Forfatteren ser nærmere på hvordan skatte- og selskapslovgivningen er lagt opp i de mest kjente jurisdiksjonene og viser at det er en del generelle karaktertrekk som går igjen, sammen med særtrekk og spesialisering i de funksjoner og tjenester som tilbys.

Få ting har vært så mye diskutert i skatteretten i de senere år som skatteparadisene og deres rolle. En omfattende norsk bok om skatteparadisene og den internasjonale skatteretten har derfor krav på betydelig oppmerksomhet. Skatteparadisene og den internasjonale selskapsskatteretten; Skatteparadisene og den internasjonale selskapsskatteretten.

Hva skal til for å få rollen som et skatteparadis? Hvor finner vi skatteparadisene og hvordan har de utviklet seg til den nåværende stillingen i den globale økonomien? Kjøp Skatteparadisene og den internasjonale selskapsskatteretten fra Bokklubber Hva skal til for å få rollen som et skatteparadis? Hvor finner vi skatteparadisene og hvordan har de utviklet seg til den nåværende stillingen i den globale økonomien? Den skjerpede skattekonkurransen fra skatteparadisene har ført til drastiske kutt i landenes selskapsbeskatning. Skatteparadisene og den internasjonale selskapsskatteretten Del på Facebook Del på Twitter Del på Google Plus Tips en venn på e-post Pris: 597,-. e-bok, 2016.

RELATERTE BØKER