Herskap og tjenere

Herskap og tjenere - Aslak Sira Myhre | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aslak Sira Myhre
DIMENSJON
4,19 MB
FILNAVN
Herskap og tjenere.pdf
ISBN
3880882532017

BESKRIVELSE

Herskap og tjenere handler om å vokse opp i nær kontakt med norsk oljeindustri, om polske håndverkere og vaskehjelper, om miljøvern som den nye religionen, om hvorfor norske gutter ikke har noe å gjøre i Afghanistan, og om at Norge ikke er verden, og at verden trenger en politikk som handler om noe annet enn sinnelag og moral.

Ja, for å nevne noe! Hos oss finner du te og kaffebønner i løsvekt, samt nostalgiske kremmerhus fylt med godis og konfekt. Vi har sannsynligvis Bergens beste utvalg av te i ... Herskap & Tjenere - Galleriet, Torgallmenningen 8, 5014 Bergen, Hordaland - Vurderingen 4.7 basert på 47 anmeldelser "Mange skatter i denne butikken, i... Herskap og tjenere.

februar 2003. Dette er en kommentar. Herskap og tjenere.

RELATERTE BØKER