Stiftelsesloven

Stiftelsesloven Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,92 MB
FILNAVN
Stiftelsesloven.pdf
ISBN
7974195913579

BESKRIVELSE

Fagbokforlaget utgir særtrykk av enkeltlover fra Norges Lover i samarbeid med Lovsamlingsfondet, Det juridiske fakultet, UiO og Lovdata. Særtrykkene inneholder både faglige og historiske noter og oppdateres fortløpende ved lovendringer. De faglige notene er utarbeidet av jurister som er eksperter på det aktuelle fagområdet og helt nødvendige for den som skal orientere seg i lovverket. De faglige notene er rettighetsbelagte og ligger ikke gratis på Lovdata, slik de historiske notene gjør.

I ... Stiftelsesloven om opprettelse av stiftelser Stiftelsesloven om styre i stiftelser Opprette og registrere stiftelse. Slik oppretter og registrerer du en stiftelse når de som skal ha roller i stiftelsen har norsk fødselsnummer eller d-nummer: Opprett stiftelsen ved å utarbeide, datere og signere stiftelsesdokument og vedtekter. Vil hjelpe stiftelser.

Stiftelsene står under tilsyn av Stiftelsestilsynet . Det er i utgangspunktet Stiftelsestilsynet som har myndighet til å foreta endringer i stiftelsenes formål eller vedtekter, eller til å bringe en stiftelse til opphør. Saker knyttet til stiftelser har i de senere år med jevne mellomrom dukket opp i media, og som oftest med negativt fortegn.

RELATERTE BØKER