På vei (norsk-engelsk ordliste)

På vei (norsk-engelsk ordliste) - Elisabeth Ellingsen, Kirsti Mac Donald | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Ellingsen, Kirsti Mac Donald
DIMENSJON
6,82 MB
FILNAVN
På vei (norsk-engelsk ordliste).pdf
ISBN
1955089943023

BESKRIVELSE

Ordlisten inneholder ord og uttrykk fra tekstene i På vei Tekstbok (2018).Ordlisten består av to deler og er lett å finne fram i: Del 1 inneholder ord og uttrykk i alle kapitlene i tekstboka, med oversettelser. Ordene kommer i samme rekkefølge som i tekstene. I de første kapitlene er ordene listet i den formen de står i. I senere kapitler listes ordene i sin rotform. Del 2 er en alfabetisk ordliste på norsk med henvisninger til Del 1, der du finner oversettelsene.

Andre del inneholder en ordliste. Lovdata har publisert ti oversettelser av norske lover på lovdata.no. Flere oversettelser er på vei.

I de første kapitlene er ordene listet i den formen de opptrer i. Nedlasting På_vei_Norsk-engelsk_ordliste_(2012).pdf Les på nettet. På vei Norsk-engelsk ordliste (2012) (Heftet) av forfatter Elisabeth Ellingsen.

RELATERTE BØKER