Sjasminmannen

Sjasminmannen - Unica Zürn | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unica Zürn
DIMENSJON
12,13 MB
FILNAVN
Sjasminmannen.pdf
ISBN
6842163216209

BESKRIVELSE

Psykoseskildring som kryp tett inntil lesaren. Sjasminmannen (1971) er ei av dei mest kjende psykoseskildringane i litteraturhistoria. I tydeleg og registrerande prosa skildrar Unica Zürn djup depresjon og visjonær galskap, forvirra omstreifingar og besøk på ulike mentalsjukehus, augneblinkar av djup fortviling, men også av den største lykke og kjærleik til livet og kunsten. I eit nøkternt språk glir Zürn saumlaust inn og ut av sjukdommen i ei flytande rørsle, i ei sjukdomsskildring som kryp tett inntil lesaren. Frå tysk ved Runa Kvalsund, som også omsette Zürns roman Mørk vår (2016) til norsk.

Reservere Detaljert informasjon. Detaljert tittel: Sjasminmannen, Unica Zürn ; omsatt ... Sjasminmannen (1971) er ei av dei mest kjende psykoseskildringane i litteraturhistoria.

Psykoseskildring som kryp tett inntil lesaren. Sjasminmannen (1971) er ei av dei mest kjende psykoseskildringane i litteraturhistoria.

RELATERTE BØKER