Eplehagen

Eplehagen - Marianne Storberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Storberg
DIMENSJON
5,18 MB
FILNAVN
Eplehagen.pdf
ISBN
2803135643506

BESKRIVELSE

Det er sommeren 1814 og urolige tider i Christiania. Den unge enken og apotekerdatteren Maren vil ut av byen og har fått arbeid som guvernante på prestegården i Asker. Her holder den karismatiske ogengasjerte presten Høegh til.Presten har store ambisjoner for sin eplehage, og har ansatt gartneren Carl til å anlegge en av de største hagene i landet. Maren har stelt i apotekerhagen fra hun var liten og blir til uvurderlig støtte for Carl. Det vokser raskt fram sterke følelser mellom dem, noe som mange ikke liker.

Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Eplehagen Omsorg AS Kjøp 'Vampyrane i eplehagen' av Anders Totland fra Norges raskeste nettbokhandel.

Vi har en stor frukthage hvor det bugner av vekster i sommerhalvåret. De største barna benytter med jevne mellomrom minibuss til vårt fantastiske turområde Klatreskogen, hvor vi nyter stillheten og friheten i naturen. Eplehagen Kanvas-barnehage.

RELATERTE BØKER