Et arbeidskulturelt skifte

Et arbeidskulturelt skifte - Jan Magne Stensrud | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Magne Stensrud
DIMENSJON
5,64 MB
FILNAVN
Et arbeidskulturelt skifte.pdf
ISBN
6130427595593

BESKRIVELSE

1980- og 1990-tallet var preget av omstilling, organisasjonsendring, nye styringsformer og markedstilpasning for en rekke statlige bedrifter i Norge.I en periode preget av en økende liberal holdning til mer fleksibilitet og handlingsfrihet for statlige bedrifter, trer også «det nye Posten» frem. Postverkets tid som forvaltningsbedrift var forbi. Ved inngangen til 1990-tallet var de fleste postansatte ukjent med hvilke endringer som lå foran dem. Postverket ble omtalt som en familiebedrift. Arbeidskulturen var preget av samhold og sterke tradisjoner. Nye ledere med ikke-postal erfaring tok med seg verdier preget av generell forretningsdrift inn i Postens organisasjon. Hvorfor sto ikke de terminalansatte sammen og kjempet for å opprettholde fellesskapets interesser og verdier? Forklaringen ligger i at fremmedgjøring, dekvalifisering, kamp om hegemoniet og verdi- og interesseforskjeller bidro til at de terminalansatte ble mer opptatt av sine individuelle interesser enn de kollektive.

Informasjon om priser og utgivelsesdatoer oppgis med forbehold. Kjøp Telefonkatalogen 2013 fra Tanum Telefonkatalogen gir en organisatorisk oversikt over, og internnummer til; Statsministerens kontor, 17 departementer, Departementenes servicesenter samt 2 andre etater. Den organisatoriske telefonkatalogen gir oversikt over oppgavefordelingen og strukturen i organisasjonen. Et arbeidskulturelt skifte.

På lager - sendes nå( 1 stk. ) Heftet, Bokmål.

RELATERTE BØKER