Arv og miljø

Arv og miljø - Vigdis Hjorth | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Hjorth
DIMENSJON
7,56 MB
FILNAVN
Arv og miljø.pdf
ISBN
8822691672964

BESKRIVELSE

Vinner av Bokhandlerprisen og Kritikerprisen 2016Hjorths nye roman starter som et klassisk arveoppgjør, der to sommerhytter på Hvaler står sentralt. To barn har tatt seg av stedet og foreldrene i mange år. De skal arve hyttene. Men det finnes to barn til, som delvis har brutt med familien. Hvorfor melder de seg nå på i arvetvisten? Under samtalen om arv løper en annen beretning, som setter voldsomme krefter i sving.  Den handler om familiehistorien."Feberhet incesthistorie", slik beskriver Aftenpostens Ingunn Økland Vigdis Hjorths nye roman Arv og miljø. Hun skriver videre: "Det skulle ikke forundre meg om Arv og miljø blir stående som årets heftigste norske bok (…) Vigdis Hjorth har aldri spart på kruttet, men her overgår hun seg selv." Cathrine Krøger i Dagbladet gir boken terningkast 5, og uttrykker sin begeistring slik: "Bare Vigdis Hjorth klarer å behandle et tungt tema på en så stram, intelligent og poetisk måte (…) stilsikker, med sin blanding av dissekerende analyser, desperasjon og forbløffende bilder."

Samtidig har ytre høyre forsøkt å bruke moderne viten om genetikk til å støtte sine egne ekstreme syn. Den som leser «Arv og miljø» og tror den egentlig handler om Vigdis Hjorth, tar feil. - Det sier seg selv at en roman ikke kan sammenlignes med virkeligheten, sier forfatteren. Naturfag etter 10.

Arv gir miljø. Ideen til Augustine Kong og kollegaene hans er at oppvekstmiljøet ditt i stor grad er skapt av foreldrene dine. Arv og miljø.

RELATERTE BØKER