Godt nok for de svina

Godt nok for de svina - Anita Krohn Traaseth | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anita Krohn Traaseth
DIMENSJON
9,34 MB
FILNAVN
Godt nok for de svina.pdf
ISBN
8428547724728

BESKRIVELSE

"Godt nok for de svina" sa pappa alltid når noe var bra nok." Det reddet Anita Krohn Traaseth fra å bli perfeksjonist og "flink pike". Denne boken handler om hvordan hun, en helt vanlig norsk jente uten ekstraordinære ambisjoner, ble leder. Den handler om å gripe mulighetene, vise hvem man er og tørre å stole på at man er god nok. Den handler om å lede andre, men ikke minst om å lede seg selv.Anita Krohn Traaseth er lederen bak bloggen Tinteguri. I denne boken skriver hun personlig og humoristisk om veien til lederjobben, om å våge å være synlig, både i møterommet og det offentlige rom, som de sårbare og feilbarlige menneskene vi er. Den handler om å ta utfordringer og å omfavne arbeidslivet og alle gleder, utfordringer og muligheter til personlig vekst det gir.

Den handler om å gripe mulighetene, vise hvem man er og tørre å stole på at man er god nok. Ikke godt nok for de svina! 30. januar 2018 By Lene Wikander Leave a Comment Da Otto Jespersen laget Nrk-humor av kvinnelige toppledere og latterliggjorde dem som både mødre, kvinner og ledere gjennom skikkelsen Tårnfrid , lærte en ung Anita Krohn Traaseth mye om hvordan det kom til å bli som kvinne i næringslivet. Hege Janson Skogen (30) har ambisjoner om å bli toppleder.

Denne boken handler om hvordan hun, en helt vanlig norsk jente uten ekstraordinære ambisjoner, ble leder. "Godt nok for de svina" sa pappa alltid når noe var bra nok." Det reddet Anita Krohn Traaseth fra å bli perfeksjonist og "flink pike". Denne boken handler om hvordan hun, en helt vanlig norsk jente uten ekstraordinære ambisjoner, ble leder.

RELATERTE BØKER