Familierettens korreksjonsmekanismer

Familierettens korreksjonsmekanismer - Katrine Kjærheim Fredwall | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katrine Kjærheim Fredwall
DIMENSJON
7,47 MB
FILNAVN
Familierettens korreksjonsmekanismer.pdf
ISBN
6459700125089

BESKRIVELSE

Både i samlivet og ved samlivsbrudd kan det være behov for formuerettslige korreksjonsmekanismer som sikrer et rimelig økonomisk resultat.Som generasjonene før dem trenger dagens ektefeller og samboere regler tilpasset egen levemåte. Spørsmålet er hvilke korreksjonsmekanismer det er behov for mellom selvstendige individer i et samfunn preget av likestilling mellom kjønnene.Familierettens korreksjonsmekanismer behandler både sider ved de formuerettslige reglene om indirekte erverv av eiendomsrett underveis i samboerskap og ekteskap og sider ved reglene om skjevdeling og vederlag etter endt ekteskap. Forfatteren behandler gjeldende rett og undersøker også hvordan rettsreglene anvendes av domstolene, og i hvilken grad tvistene fører til korreksjon av det økonomiske oppgjøret etter endt samliv. I analysen av gjeldende rett anvendes menneskerettene gjennomgående.

desember 2018 nr. 114 : (lov om mekling og rettergang i sivile tvister) av 17.

Familierettens korreksjonsmekanismer behandler både sider ved de formuerettslige reglene om indirekte erverv av eiendomsrett underveis i samboerskap og ekteskap og sider ved reglene om skjevdeling og vederlag etter endt ekteskap. Vår pris 799,-(portofritt). Både i samlivet og ved samlivsbrudd kan det være behov for formuerettslige korreksjonsmekanismer som sikrer et rimelig økonomisk resultat.

RELATERTE BØKER