Regnskapsloven

Regnskapsloven - Øyvind Handeland, Hans Robert Schwencke | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Handeland, Hans Robert Schwencke
DIMENSJON
3,18 MB
FILNAVN
Regnskapsloven.pdf
ISBN
9077270717874

BESKRIVELSE

Regnskapsloven med kommentarer gjennomgår bestemmelsene i regnskapslovgivningen.Regnskapsloven med kommentarer er en grundig behandling av bestemmelsene i regnskapslovgivningen, herunder også kommentarer til Finansdepartementets forskrift 21. januar 2008 nr. 57 om forenklet anvendelse av IFRS. Regnskapsloven med kommentarer er et vesentlig arbeidsverktøy for regnskapsførere, revisorer og andre som deltar i utarbeidelse, vurdering eller kontroll av årsregnskap, samt studenter under utdanning innen regnskapsfag. Boken er også helt sentral for jurister og skattekonsulenter på grunn av regnskapsrettens store betydning på det selskapsrettslige og skattemessige området.

Regnskapsloven regulerer hvordan norske bedrifter skal føre regnskap.. Regnskapsprinsipper og god regnskapsskikk i regnskapsloven ... Regnskapsloven (Lov om årsregnskap mv), ble sanksjonert av Kongen i statsråd 17.

3. IFRS overstyrer regnskapsloven, i den forstand at et foretak som avlegger regnskap etter IFRS, ikke er bundet av regnskapslovens regler på områder som er regulert av IFRS. Hovedforskjellen mellom IFRS og regnskapsloven.

RELATERTE BØKER