Midnattsgjengen

Midnattsgjengen - David Walliams | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Walliams
DIMENSJON
3,21 MB
FILNAVN
Midnattsgjengen.pdf
ISBN
1010532766218

BESKRIVELSE

Ved midnatt sover de fleste barn, men for midnattsgjengen er det nå det begynner ... Når Tom får en cricketball i hodet, må han legges inn på Lord Skillings hospital. Der blir han tatt imot av en skummel portør, og enda verre blir det når han møter den onde bestyrerinnen for barneavdelingen. Snart viser det seg imidlertid at Tom er i ferd med å legge ut på sitt livs mest spennende eventyr, sammen med resten av midnattsgjengen. Med "Midnattsgjengen" har David Walliams skapt nok en hjertevarm og hysterisk morsom fortelling, fullstendig på barnas premisser.

Der blir han tatt imot av en skummel portør, og enda verre blir det når han møter den onde bestyrerinnen for barneavdelingen. Se beste pris på Midnattsgjengen. Sammenlign priser.

Når Tom får en cricketball i hodet, må han legges inn på Lord Skillings hospital. Der blir han tatt imot av en skummel portør, og enda verre blir det når han møter den onde bestyrerinnen for barneavdelingen. Kjøp Midnattsgjengen fra Bokklubber En historie om vennskap, teater og magi - og om å gjøre drømmer til virkelighet.

RELATERTE BØKER