Paranoia

Paranoia - Odd Harald Hauge | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Harald Hauge
DIMENSJON
5,97 MB
FILNAVN
Paranoia.pdf
ISBN
2512394018119

BESKRIVELSE

Anders Alme er stjernemegler i Barentz Securities. Hans gode venn Lars Lande er landets dyktigste finansjournalist. Sammen deler de hemmeligheten som har gitt dem to hundre millioner kroner. I Odd Harald Hauges tredje roman snører nettet seg sammen for superparet. For hvordan leve drømmen når den er blitt et mareritt? Vi følger Alme og Lande verden rundt, til Island, Kypros og Paraguay.

Direkte oversatt betyr det «på siden av fornuften», og omfattet den gang galskap eller sinnssykdom i sin alminnelighet. Enkelte brukte synonymparet «insania» og «vesania» i samme betydning .

I møte med temaet paranoia er det også nødvendig å ta opp temaet vold. Vold kan være preget at nettopp slike vonde sirkler, som gjør at den voldelige personen ikke umiddelbart tenker på seg selv som voldelig - men heller som et offer. Det karakteristiske med paranoid personlighetsforstyrrelse (F60.0 i ICD-10) er sensitivitet og mistroiskhet overfor hva andre sier og gjør.Personer med paranoid personlighetsforstyrrelse er følsomme, sårbare og nærtakende.

RELATERTE BØKER