Forbedringsindustrien

Forbedringsindustrien - Hans Erik Næss | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Erik Næss
DIMENSJON
10,49 MB
FILNAVN
Forbedringsindustrien.pdf
ISBN
9524933069788

BESKRIVELSE

Daglig fores vi med råd, formaninger og løsninger på hvordan vi skal bli den beste utgaven av oss selv. Alt fra coacher og marinejegere til eventyrere og selvhjelpsguruer fronter dette budskapet - som de selvsagt også har utviklet botemidler mot. Kan det være slik at stresset som denne forbedringsindustrien påtvinger oss etter å jage etter våre beste selv, ødelegger mulighetene for å bli det?

Bla i boka Daglig fores vi med råd, formaninger og løsninger på hvordan vi skal bli den beste utgaven av oss selv. Alt fra ... Pris: 256,-.

Illustrasjonsfoto. Tradisjonen med nyttårsforsetter oppsto i Babylon for 4000 år siden og handlet da om å levere tilbake redskaper man hadde lånt. Kjøp Forbedringsindustrien fra Tanum Daglig fores vi med råd, formaninger og løsninger på hvordan vi skal bli den beste utgaven av oss selv.

RELATERTE BØKER