Hvor ble du av, Bernadette

Hvor ble du av, Bernadette - Maria Semple | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Semple
DIMENSJON
9,15 MB
FILNAVN
Hvor ble du av, Bernadette.pdf
ISBN
3256884278674

BESKRIVELSE

Hvor ble du av, Bernadette er en kritikerrost, morsom og intelligent roman om et varmt mor og datterforhold utenom det vanlige, et kaldt cruise til Antarktis og et utrolig forsvinningsnummer. Nominert til flerfoldige litteraturpriser og topper listene over årets beste bok både i USA og England. Engang var Bernadette Fox en høyt ansett og prisbelønnet arkitekt i Los Angeles, men en traumatisk opplevelse sender henne og familien i eksil i Seattle, hvor Bernadette mildt sagt strever med å passe inn: Curling- mødrene ved skolen går henne på nervene, det samme gjør den koffeinfrie økologiske kaffen og de meningsløse selvhjelpsgruppene - det politisk korrekte tyranniet er i ferd med å gjøre henne gal.Familien har slått seg ned i en nedlagt og forfallen pikeskole. Bernadette forlater sjeldent hjemmet, da hun har utviklet en sterk sosial fobi. Hun har derfor ansatt en virtuell assistent i India, som for 2 kr i timen ordner alles hennes ærend via Internett. Da Bernadettes superbegavede datter, 15 årige Bee, vil innkassere belønningen for sine utmerkede karakterer på skolen, blir situasjonen problematisk. Bee ønsker seg nemlig en familietur til Antarktis!Hvor ble du av, Bernadette er en uforutsigbar og vanvittig lesning om hvor vanskelig det kan være å passe inn i de sosiale rammene. Det er også en rørende fortelling om et misforstått geni og en mor og datters rolle i en absurd verden."Jeg slukte denne boken med intens glede" - Jonathan Franzen"En fantastisk morsom og mangesidig roman" - New York Times"Like intelligent og opplysende som den er sjarmerende" - ELLESe boktrailer:

Historia er herleg underhaldande, til tider absurd, men likefullt varm og rørande. Romanen fortel historia vekselvis med mellom anna brev, intervju og e-postkorrespondansar, og hoppar litt fram og tilbake i tida før og etter Bernadette forsvinner. Kjøp Hvor ble du av, Bernadette fra Norske serier Når Bee på 15 krever en familietur til Antarktis som belønning for toppkarakterene sine, går moren Bernadette, lynskarp men med angst for åpne plasser, energisk i gang med forberedelsene.

Kjøp boken Hvor ble du av, Bernadette av Maria Semple (ISBN 9788283130430) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER