Morder uten ansikt

Morder uten ansikt - Henning Mankell | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henning Mankell
DIMENSJON
9,81 MB
FILNAVN
Morder uten ansikt.pdf
ISBN
9068979560796

BESKRIVELSE

Kåret til beste skandinaviske kriminalroman i 1991. To gamle mennesker, tilsynelatende uten penger og uten fiender, blir myrdet på bestialsk vis. Eneste spor er en sjelden knute på løkken rundt kvinnens hals . og hennes siste ord: «utenlandsk». Det blir en nervepirrende etterforskning for Kurt Wallander og hans kolleger. For fremmedhat og rasisme blomstrer i småbyen Ystad . Terningkast 5. «. en positiv overraskelse . bokens styrke er at Mankell får frem de skjulte og dramatiske sidene ved tilsynelatende grå hverdagsmenneskers liv.»Berit Kobro, VGHenning Mankell, født 1948 og bosatt i Mosambik, er forfatter og dramatiker. Morder uten ansikt er den første romanen av i alt ni med førstebetjent Kurt Wallander. Krimserien utkommer i 34 land og topper salgslistene i hele Europa.

En av to rivaler kommer til å bli slått i hjel rett for øynene på det ærede publikum - men uten at morderen behøver å vise sitt ansikt." Morderen uten ansikt 4. Morderen kommer.

Kåret til beste skandinaviske kriminalroman i 1991. To g Utdrag Morder uten ansikt pdf "Hånden" er det aller siste vi får lese om Kurt Wallander.

RELATERTE BØKER