29 sider mot uro

29 sider mot uro - Kerstin Jeding | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kerstin Jeding
DIMENSJON
9,44 MB
FILNAVN
29 sider mot uro.pdf
ISBN
3966896927995

BESKRIVELSE

«Hver generasjon må takle de store spørsmålene om vår grunnleggende måte å leve på. Kerstin Jeding, en ung og svært begavet psykolog med stress- og søvnforskning som spesialfelt, har formidlet et oppdatert syn på stress, søvn, angst og uro. Les og prøv ut hennes effektive metode - du blir ikke skuffet!» Aleksander perski, stressforsker ved Stressforskningsinstitutet, Stockholms universitet.Med hjelp av denne lille boken starter du reisen til økt velbefinnende og ro i tilværelsen. Gjennom 29 sider lærer du om ACT - Acceptance and Commitment Therapy, som er en del av den kognitive atferdsterapienstredje generasjon.Du kommer til å forstå at hjernen er ikke til for at vi skal føle oss vel,den er til for at vi skal overleve - og du vil innse at alle mennesker føler uro, grubler og bekymrer seg. Du vil også erfare at koblingen mellom tanker og handlinger er svakere enn du tror, og hvordan strevsomme tankerekker og eltingen av dem kan brytes. Du innser at du har det aller best når du unner deg noen øyeblikk med oppmerksomt nærvær.

KSCI sc Uroen kommer som kasta på meg, ikke i en spessiell situasjon, den kan komme når jeg har det helt fint. Poenget er at den lammer meg litt, blir litt passiv av den, noe som er motsatt av hva den gjorde for noe år siden, da ble jeg nesten litt for aktiv, og det var for å slippe å kjenne på uroen. Årsakene til uro, bråk og dårlig læringsmiljø, er ofte sammensatt.

Svenske tilstander; Aldersgrense 9 år; 40 min; Kan innvandring ødelegge Norge? Programleder Leo Ajkic lytter til folks uro for innvandring og "svenske tilstander" i Norge. Beroligende sengeuroer til de minste Det er ikke alltid så lett å få babyen til å sove slik man hadde tenkt. Noen babyer bruker lengre tid enn andre på å komme til ro, og noen babyer ligger gjerne og koser seg i sengen sin, så lenge de har noe spennende å titte på. Uro - avhengighet, depresjon, stress, veiledning, agorafobi, anorexi, helse, anorexia nervosa, kognitiv terapi, ankel, bedriftshelsetjeneste, angst - Finn firmaer ... I Uro-metoden plasserer vi vår subjektive uro på en skala.

RELATERTE BØKER